Vanille

Licor Amor is niet zomaar een drank.. Licor Amor wordt met de hand vervaardigd en afgevuld.

 

De zachte vanillesmaak komt door de echte vanille die erin is verwerkt en maakt Licor Amor een ware beleving voor de tong.

 

Een leuk weetje: Vanille (Vanilla Planifolia) is een specerij die groeit uit de vruchten van een klimorchidee, die zijn oorsprong vindt in Mexico. Vanille is de op één na duurste specerij, op saffraan na.

Goud

Licor Amor bevat 23 karaat puur bladgoud. Goud is het mooiste edelmetaal wat in onze natuur te vinden is. Het is tegelijk ook een zeer kostbaar edelmetaal. Goud is zeker niet ongezond, in tegendeel. Goud wordt zelfs gebruikt in de geneeskunde ter bestrijding van ernstige ziekten. Hierom mogen we nog niet zeggen dat Licor Amor gezond is, omdat Licor Amor nu eenmaal een alcoholische drank betreft.

We zijn niet zuinig geweest met het toevoegen van goud en dit maakt Licor Amor daarom ook een exclusieve likeur. 

Alcohol

Licor Amor heeft een relatief laag alcoholpercentage, namelijk 14,5%. Dit maakt Licor Amor een zachte likeur vol van smaak. Ons doel was een likorette te ontwikkelen die puur op zichzelf een beleving is om te drinken, en dat is gelukt!  

Alle zorg die wij steken in deze overheerlijke likorette maakt Licor Amor een exclusieve drank. En door de zorgvuldig gekozen fles ook een elegante likeur om te zien. Licor Amor is zeer geschikt als aperitief bij een feestelijk (kerst)diner, een bruiloft en zeker ook een drankje om mee 'gezien' te mogen worden op iedere andere gelegenheid.